9

Intervju Kristina Kostić

Autor: Zorka Vukovic Pobedi

Kristina Kostić je rođena 1976. godine u Beogradu. Narkotike je koristila 10 godina. Izlečena je u hrišćanskom centru. Danas je udata i živi i radi u Novom Sadu.

Podelite ovaj članak

Comments 9

  1. Ovo je do sada najbolji intervju o narkomaniji koji sam cula. Imam poznanike koji se drogiraju, pusticu im ovo da cuju.

  2. Kristina je zavrsila rehabilitacioni program kod nas u Raskrscu i zaista je bila odlican kandidat u programu a i kasnije je, sto je najvaznije, nastavila je da zivi zivot potpuno slobodna od bilo koje vrste zavisnosti, i ne samo to, vec je kvalitet njenog zivota bio samo za primer i svaku pohvalu. Cak je posle zavsetka programa ostala u rehab centru u Raskrscu i nastavila da pomaze ostalim devojkama koje su bile u istom problemu. Veliki pozdrav za Kristinu i njenog supruga Djoleta koji je takodje uspesno zavrsio program Raskrsca.

  3. Ja sam jedan od bivsih zavisnika sa kojim je Kristina radila. Zahvalna sam Bogu za nju i za sve ljude koji se bore sa narkomanijom jer Bog koristi ljude da da Novi zivot ljudima koji su na granici izmedju zivota i smrti.Moja rehabilitacija se dogodila u Raskrscu, postoje i drugi centri ali se moje iskustvo oslobodjenja od narkomanije dogodilo na taj nacin.Bog je taj koji oslobadja i ako zavisnik zeli slobodu Bog ce poslati neke ljude u njegov zivot koji mogu da mu pomognu. Hvala Bogu za sve!

  4. Velike pohvale za tebe Kristina i puna podrška! Svaka čast za pobedu! Ekipa Restart

  5. Super je! Devojka govori o samoj psihi coveka, ono najvaznije, to mentalno stanje osobe koja je ovisna, suocenje jednog obicnog dana. Svaka cast devojci. Treba hrabrosti da tako svedocis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *